App voor zakelijk alarmsysteem

Als je een zakelijk alarmsysteem hebt, is het wel zo handig als je overal ter wereld in de gaten kunt houden of er wat gebeurt. Als je een bedrijfspand op een afgelegen industrieterrein hebt dan kan een sirene nog zo goed z’n werk doen maar als er niemand is die het alarm hoort en actie onderneemt dan heb je er alsnog weinig aan. Daarom worden veel zakelijke alarmsystemen uitgerust met een app.

De voordelen van een app
Met een app kun je eigenlijk 24/7 het alarmsysteem in de gaten houden. Je krijgt meldingen als er beweging wordt gedetecteerd en als er camera’s aanwezig zijn dan kun je direct zien wie er voor beweging heeft gezorgd. Soms blijkt daaruit dat het om vals alarm gaat maar in bepaalde gevallen zul je zien dat er inderdaad een ongenode gast in je bedrijfspand aanwezig is! Als je geen app zou hebben dan krijg je misschien per telefoon het bericht dat er beweging is gedetecteerd, maar heb je geen flauw idee of er ook daadwerkelijk iets aan de hand is. Misschien liep er net een muis langs de camera of is een onschuldige spin een web aan het bouwen. Kortom; met een app weet je direct waar je aan toe bent en verkeer je niet langer in onzekerheid als het alarm afgaat.

Tegenwoordig wordt vrijwel elk zakelijk alarmsysteem wel met een app geleverd maar toch kan het geen kwaad om dit voor de zekerheid nog even bij de leverancier na te vragen. Op die manier weet je zeker dat je niet voor nare verrassingen komt te staan als je verwacht dat er een app bijgeleverd wordt maar dit in feite niet het geval blijkt te zijn.


Bekijk ook deze pagina’s:

> Zakelijk alarmsysteem
> Merken
> Prijzen
> Alarmsysteem over IP
> Toegangscontrole
> Brandbeveiliging
> Alarm offerte