Merken alarmsysteem MKB

Zakelijke alarmsystemen zijn er in tal van soorten en maten en een verbinding met de buitenwereld (voor een app op de smartphone of met de alarmcentrale) wordt door diverse partijen verzorgd. We zullen twee merken toelichten.

KPN

Bij KPN kun je de diensten Alarm Vast en Alarm Vast & Mobiel afnemen. Met deze diensten worden de meldingen die het alarm verstuurt over een besloten deel van het KPN netwerk verstuurd. Wat dit precies inhoudt is niet geheel duidelijk aangezien elke verbinding in principe al besloten is.

Met Alarm Vast wordt enkel vaste internetverbindingen gebruikt. Het voordeel hiervan is dat je geen kosten voor een mobiele verbinding hoeft te maken maar het nadeel is dat als het internet uitvalt, je alarm het ook niet meer doet. Daarnaast biedt KPN nog Alarm Vast & Mobiel aan, waarbij een mobiele verbinding als back-up mogelijkheid dient. Hiermee blijft je alarm betrouwbaar als het internet uitvalt. Voor Alarm Vast betaal je €6 euro per maand en voor Alarm Vast & Mobiel is dat €11 euro per maand.

V&S Beveiliging

Een wat minder bekende speler op de markt van de zakelijke beveiliging is V&S Beveiliging. Toch kun je bij hen ook terecht voor een degelijk alarmsysteem. Je kunt kiezen tussen het Zakelijk Basic Pakket, het Zakelijk Compleet Pakket en het Zakelijk Premium Pakket. Je betaalt – in tegenstelling tot bij KPN – niet enkel voor de verbinding met een alarmcentrale, maar de hele zakelijke beveiliging wordt voor je verzorgd. Inclusief camera’s, bewegingsmelders enzovoorts. De kosten hiervoor variëren tussen de €1000 euro en €2500 euro inclusief installatiekosten. Hierbij kun je tevens gebruik maken van de smartphone app voor optimale beveiliging.


Bekijk ook deze pagina’s:

> Zakelijk systeem
> Buitenbeveiliging
> App voor smartphone
> Prijzen
> Draadloos systeem
> Alarmsysteem over IP
> Inbraakbeveiliging
> Offertes